Yazar : AhmetZekiTasgar 3 Kasım 2014 Pazartesi

Toyo Games’e Hoşgeldiniz!

Bu sizinle ilk görüşmemiz. Umarız iyisinizdir ve iyi ki geldiniz!

Bir ofiste bir çok oyun delisi bir araya gelirse ne olur? Haklısınız; çalışmazlar, oyun oynarlar. Biz de öyle yapıyoruz! İşimizi profesyonel bir oyuncu edasıyla yapıyoruz. Hem eğleniyoruz, hem eğlendiriyoruz, hem de çalışmış oluyoruz!

Parite, disposibilite nedir biliyoruz. O kadar da profesyoneliz (Tamam disposibilite nedir bilmiyoruz ama parite euro dolar şeysi olması lazım).

Amacımız sizlere en kaliteli oyunları getirmek, Türkiye’de oyun kalitesini yükseltmek ve daha profesyonel bir oyuncu kitlesi yaratmak. Oyunlarımızı getirirken tek düşüncemiz ve derdimiz bu. Evet risk alıyoruz fakat Türkiye’nin bu kaliteyi hakettiğini düşünüyoruz. Oyuncularımızla birlikte kararlar alarak, geri dönüşleri dikkatle takip ederek ve fiyat politikasını makul tutarak oyunlarımızı yaygınlaştırmayı hedefliyoruz.

"Biz biliriz, doğrusu budur" mantığından ziyade "Oyuncularımıza daha iyi nasıl hizmet verebiliriz?" sorusuna cevap arayarak ilerliyoruz ve ilerleyeceğiz. Oyunlarımızdaki kaliteyi hizmetimizdeki kalite ile sağlamlaştırarak ilerliyoruz. Umarız bizden memnun kalırsınız.


Yorum Yap

RSS | RSS Yorumlar

Copyright © Eğitim Dünyasının Yeni Yüzü - MT2Dosyalar - TR DersHocam - Türkcelestirme AhmetZekiTasgar